PRODUK
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi. Produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularisasi lan aplikasi.
Waca liyane
GH43

GH43

GH43
2020/11/06
GH55

GH55

GH55
2020/11/06
GH59

GH59

GH59
2020/11/06
GF47

GF47

GF47
2020/11/20
LAYANAN
Layanan kustomisasi kanggo syarat sing unik utawa tantangan.
1. Enquiry: Pelanggan ngandhani faktor wujud sing dipengini, spesifikasi kinerja, siklus urip, lan syarat kepatuhan.
2. Desain: Tim desain melu wiwit proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus sing cocog karo kebutuhan klien ..
3. Manajemen Mutu: Kanggo nyedhiyakake struktur sing berkualitas, kita tetep efektif& Sistem Manajemen Mutu sing efisien.
4. Produksi Massa: Sawise prototipe divalidasi kanggo desain babagan bentuk, fungsi, lan permintaan, produksi dadi tahap sabanjure.
5. Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - liwat layanan intermodal dhewe, supplier liyane utawa kombinasi kalorone.
KASUS
Kita wis kebak ing jagad produk para pelanggan. Nanging kita ora mung rendhem ing fitur tartamtu ing sektor kasebut; kita uga bakal nemoni pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye cara bisa nyebabake kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita tindakake karo sampeyan. Mangkene carane nggawe proyek dadi proyek.
Waca liyane
Gambar nyata villa Wuhan

Gambar nyata villa Wuhan

Gambar nyata villa Wuhan
2020/10/29
Gambar nyata Hotel Sanya Fuli Bay Castle

Gambar nyata Hotel Sanya Fuli Bay Castle

Gambar nyata Hotel Sanya Fuli Bay Castle
2020/10/29
Tampilan nyata Villa sing wis rampung

Tampilan nyata Villa sing wis rampung

Tampilan nyata Villa sing wis rampung
2020/10/29
Villa Rampung

Villa Rampung

Villa Rampung
2020/10/29
Babagan Kita
Dongguan Goodwin Furniture Co., Ltd.
Dongguan Goodwin Furniture Co., Ltd didegaké ing taun 2001, dununge ing Houjie, Dongguan, kutha manufaktur sing misuwur ing Tiongkok, udakara 120.000 meter persegi. Kita fokus ing perabotan kayu solid gaya Amerika mewah, lan setya karo desain, produksi lan penjualan mebel hotel / omah.
Saiki, kita duwe luwih saka 580 karyawan, kalebu meh 100 personel teknik lan manajemen teknis ing macem-macem level. Tim desain lan tim layanan sing luar biasa, nduweni kaunggulan kualitas produk lan ngupayakake kerajinan sing sampurna. Minangka produsen furnitur profesional, kita kerja sama karo perusahaan domestik sing kondhang kayata Sheraton, Shangri-La, InterContinental, Marriott, Ritz Carlton, lsp. Sementara, produke didol ing saindenging jagad, utamane ing Rusia, Ukraina, Lithuania , Bulgaria, Prancis, Dubai lan akeh negara liyane. Kabeh klien wareg karo kualitas.
Goodwin furnitur nduweni konsep pembangunan berkelanjutan, kanthi tujuan supaya masarakat bisa prabot mewah lan urip sing elegan. Kita yakin manawa kualitas produk lan gaya bisa memenuhi syarat sampeyan. Sugeng rawuh kabeh panganyang bisnis internasional kanggo ngubungi kita lan ngunjungi pabrik!
GAMPANG KANGGO US
Lampiran:
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese