ПРОИЗВОДИ
Нашата цел е да ги задоволиме нашите клиенти со висока прецизност и сигурен квалитет за да осигуриме дека секој клиент може да се чувствува удобно и уверено со нашата стока во нивните апликации. Нашите производи широко ги наоѓаат своите апликации од пазарот поради убавите својства. Тие имаат многу карактеристики кои гарантираат популаризација и примена.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
GH43

GH43

GH43
2020/11/06
GH55

GH55

GH55
2020/11/06
GH59

GH59

GH59
2020/11/06
GF47

GF47

GF47
2020/11/20
СЕРВИС
Услуга за прилагодување за уникатни или предизвикувачки деловни побарувања.
1. Анкета: Клиентите го кажуваат посакуваниот фактор на форма, спецификациите за изведба, животниот циклус и барањата за усогласеност.
2. Дизајн: Дизајнерскиот тим е вклучен од почетокот на проектот за да се обезбедат најдобрите дизајнирани производи по мерка за да одговараат на потребите на клиентите ..
3. Управување со квалитетот: Со цел да обезбедиме висококвалитетни структури, одржуваме ефективна& ефикасен систем за управување со квалитет.
4. Масовно производство: Откако прототипите ќе бидат потврдени за дизајнот во однос на формата, функцијата и побарувачката, производството е следната фаза.
5. Транспортот можеме да го организираме за нарачки - дали преку наши сопствени интермодални услуги, други добавувачи или комбинација од обете.
СЛУЧАЈ
Ние сме целосно нурнати во светот на производот на нашите клиенти. Но, ние не впиваме само во специфичните карактеристики на секторот; ние, исто така, длабоко истражуваме во прашања како што се: „Што ги возбудува клиентите на нашите клиенти?“ „Како можеме да ја активираме желбата за купување на крајниот потрошувач?“ Ова е она што ќе го сториме со вас. Вака го претвораме вашиот проект во наш проект.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Вистински слики од вилата Вухан

Вистински слики од вилата Вухан

Вистински слики од вилата Вухан
2020/10/29
Вистински слики од хотелот замок во заливот Сања Фули

Вистински слики од хотелот замок во заливот Сања Фули

Вистински слики од хотелот замок во заливот Сања Фули
2020/10/29
Вистински поглед на завршената Вила

Вистински поглед на завршената Вила

Вистински поглед на завршената Вила
2020/10/29
Завршена вила

Завршена вила

Завршена вила
2020/10/29
ЗА НАС
Компанија за мебел Донггуан Гудвин, ООД
Компанијата Донггуан Гудвин Мебел, Ltd е основана во 2001 година, лоцирана во Хуџи, Донггуан, познат производствен град во Кина, со површина од 120 000 квадратни метри. Ние се фокусираме на врвен мебел од американски стил од цврсто дрво и посветени на дизајнирање, производство и продажба на мебел за хотели / дома.
Во моментов, имаме повеќе од 580 вработени, вклучувајќи скоро 100 инженерски и технички менаџмент персонал на различни нивоа. Врвен дизајнерски тим и тим за услуги, придржувајќи се до одличноста на квалитетот на производот и потрагата по совршени занаети. Како професионален производител на мебел, соработуваме со многу познати домашни претпријатија како „Шератон“, „Шангри Ла“, „Интерконтинентал“, „Мериот“, „Риц Карлтон“ итн. Во меѓувреме, нашите производи се продаваат низ целиот свет, главно во Русија, Украина, Литванија , Бугарија, Франција, Дубаи и многу други земји. Сите клиенти се задоволни од нашиот квалитет.
Гудвин Мебел се придржува кон концептот на одржлив развој, со цел да им обезбеди на луѓето висококвалитетен мебел и елегантен живот. Уверени сме дека квалитетот и стилот на нашиот производ можат да ги задоволат вашите барања. Топло добредојде на сите меѓународни дилери за деловни активности да не контактираат и да ја посетат нашата фабрика!
ДОБИЈТЕ ДОПУШТЕТЕ СО НАС
Прилог:
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian