PRODUKTET
Qëllimi ynë është të kënaqim klientët tanë me saktësi të lartë dhe cilësi të besueshme për të siguruar që çdo klient mund të ndihet rehat dhe i sigurt me mallrat tona në aplikimet e tyre. Produktet tona gjerësisht i gjejnë aplikimet e tyre nga tregu për shkak të vetive të mira. Ata kanë shumë karakteristika që kërkojnë popullarizimin dhe zbatimin.
LEXO MË SHUMË
GH43

GH43

GH43
2020/11/06
GH55

GH55

GH55
2020/11/06
GH59

GH59

GH59
2020/11/06
GF47

GF47

GF47
2020/11/20
SH SERRBIMI
Shërbim personalizimi për kërkesat unike ose sfiduese të biznesit.
1. Kërkimi: Klientët tregojnë faktorin e dëshiruar të formës, specifikimet e performancës, ciklin jetësor dhe kërkesat e pajtueshmërisë.
2. Dizajni: Ekipi i dizajnit është i përfshirë që nga fillimi i një projekti për të siguruar produktet më të mira të dizajnuara me porosi për t'iu përshtatur nevojave të klientëve ..
3. Menaxhimi i Cilësisë: Në mënyrë që të furnizojmë struktura me cilësi të lartë, ne mbajmë një efektiv& Sistemi efikas i Menaxhimit të Cilësisë.
4. Prodhimi në masë: Pasi prototipet të jenë vlerësuar për modelin për sa i përket formës, funksionit dhe kërkesës, prodhimi është faza tjetër.
5. Ne mund të rregullojmë transportin për porosi - qoftë përmes shërbimeve tona intermodale, furnizuesve të tjerë ose një kombinimi të të dyjave.
RAST
Ne jemi zhytur plotësisht në botën e produkteve të klientëve tanë. Por ne nuk zhytemi vetëm në tiparet specifike të sektorit; ne gjithashtu thellohemi thellë në pyetje të tilla si: "Çfarë i bën klientët tanë të entuziazmuar?" "Si mund ta nxisim dëshirën për blerjen e konsumatorit përfundimtar?" Kjo është ajo që ne do të bëjmë me ju. Kështu e kthejmë projektin tuaj në projektin tonë.
LEXO MË SHUMË
Fotografi të vërteta të vilës Wuhan

Fotografi të vërteta të vilës Wuhan

Fotografi të vërteta të vilës Wuhan
2020/10/29
Fotografi reale të Hotelit Kalaja e Sanya Fuli Bay

Fotografi reale të Hotelit Kalaja e Sanya Fuli Bay

Fotografi reale të Hotelit Kalaja e Sanya Fuli Bay
2020/10/29
Pamje e vërtetë e Vilës së përfunduar

Pamje e vërtetë e Vilës së përfunduar

Pamje e vërtetë e Vilës së përfunduar
2020/10/29
Vila e mbaruar

Vila e mbaruar

Vila e mbaruar
2020/10/29
RRETH NESH
Co Mobilje Dongguan Goodwin, Ltd
Dongguan Goodwin Mobilje Co, Ltd, u themelua në 2001, e vendosur në Houjie, Dongguan, një qytet i njohur prodhues në Kinë, duke mbuluar një sipërfaqe prej 120,000 metra katrorë. Ne fokusohemi në mobiljet prej druri të ngurta të stilit amerikan, dhe jemi të përkushtuar në projektimin, prodhimin dhe shitjet e mobiljeve të hotelit / shtëpisë.
Aktualisht, ne kemi më shumë se 580 punonjës, duke përfshirë gati 100 personel inxhinierik dhe menaxhues teknik në nivele të ndryshme. Një ekip i shkëlqyeshëm dizajni dhe një ekip shërbimi, që i përmbahen përsosmërisë së cilësisë së produktit dhe ndjekjes së zanateve të përsosura. Si prodhues profesional i mobiljeve, ne bashkëpunojmë me shumë ndërmarrje të njohura vendase si Sheraton, Shangri-La, InterContinental, Marriott, Ritz Carlton, etj. Ndërkohë, produktet tona shiten në të gjithë botën, kryesisht në Rusi, Ukrainë, Lituani , Bullgaria, Franca, Dubai dhe shumë vende të tjera. Të gjithë klientët janë të kënaqur me cilësinë tonë.
Mobiljet Goodwin i përmbahen konceptit të zhvillimit të qëndrueshëm, duke synuar t'u sigurojnë njerëzve mobilje me cilësi të lartë dhe jetë elegante. Ne jemi të sigurt se cilësia dhe stili ynë i produktit mund të plotësojë kërkesat tuaja. Mirëpresim ngrohtësisht të gjithë tregtarët ndërkombëtarë të biznesit për të na kontaktuar dhe për të vizituar fabrikën tonë!
B GHENI N TO Prek me SHBA
Shtojcë:
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian