PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na. Produk kami sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularisasi sareng aplikasi.
MACA DEUI
Desain sofa sofa klasik klasik pangénggalna buatan Cina | Goodwin GH59

Desain sofa sofa klasik klasik pangénggalna buatan Cina | Goodwin GH59

Bumi dimana haténa. Pilih sofa kai klasik anu unik, antik anu hargana lumayan mahal sareng didamel saé kanggo bumi impian anjeun. Kami produsén jati Amérika klasik anu kawéntar di Cina, Goodwin mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Hubungi kami pikeun sofainfo kai langkung klasik. Kontak: Tess Telepon: 0086-76923188817 atanapi telepon sélulér: 0086-13925525570 Halaman Wéb: www.goodwinfurniture.com
Sofa pabrik Cina, sofa hideung antik pikeun ruang tamu Goodwin GH55

Sofa pabrik Cina, sofa hideung antik pikeun ruang tamu Goodwin GH55

Kami komitmen kana desain sareng produksi sofa hideung antik pikeun ruang tamu langkung ti 20 taun. Pikeun narékahan pikeun kualitas produk sareng desain anu langkung saé. Goodwin jati, seniman kahirupan. Kami produsén jati Amérika klasik anu kawéntar di Cina, Goodwin mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Hubungi kami pikeun langkung seueur sofa hideung antik kanggo inpo ruang tamu. Kontak: Tess Telepon: 0086-76923188817 atanapi telepon sélulér: 0086-13925525570 Situs wéb: www.goodwinfurniture.com
Perabot Woodwin World Hift Hot Valic Logase Kiras Oranyeu Gh43

Perabot Woodwin World Hift Hot Valic Logase Kiras Oranyeu Gh43

Urang komitmen kana desain sareng produksi harga penjualan altiik antikal langkung ti 20 taun. Narékahan pikeun kualitas produk anu langkung saé sareng desain. Parabot Goodwin, seniman kahirupan.Kami produsén perabot Amérika Serikat anu kasohor di Cina, Goodwin mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Hubungi kami kanggo harga anu langkung saé harga kontén bodas.Hubungan: TessTelepon: 0086-76923188817 atanapi Mobile: 0086-1392552570Website: www.goodwinsfs.com
Gaya Villa kadatangan kulit énggal antik | Goodwin GF01

Gaya Villa kadatangan kulit énggal antik | Goodwin GF01

Ranjang kulit antik kadatangan énggal mangrupikeun produk utami urang, parabot imah bumi solid kalebet kamar tidur, sofa, set makan, méja kopi, méja, korsi, ranjang, sareng seueur deui. Kualitas premium, desain ikon. Kami produsén jati amerika klasik anu kawéntar di Cina, Goodwin mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Hubungi kami pikeun langkung seueur inpo ranjang kulit kadatangan anyar. Kontak: Tess Telepon: 0086-76923188817 atanapi telepon sélulér: 0086-13925525570 Situs wéb: www.goodwinfurniture.com
LAYANAN
Jasa kustomisasi pikeun syarat unik atanapi nangtang.
1. Panilitian: Konsumén nyaritakeun faktor formulir anu dipikahoyong, spésifikasi kinerja, siklus hirup, sareng sarat matuh.
2. Desain: Tim desain kalibet ti mimiti proyék pikeun mastikeun produk rancang khusus anu cocog pikeun kabutuhan klien ..
3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyayogikeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga épéktip& Sistem Manajemen Mutu éfisién.
4. Produksi Massa: Sakali prototipe parantos disahkeun pikeun desain dina hal bentuk, fungsi, sareng paménta, produksi mangrupikeun tahap salajengna.
5. Urang tiasa ngatur angkot kanggo mesen - naha ngalangkungan jasa antarpasar kami sorangan, panyadia sanés atanapi kombinasi duanana.
KASUS
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu ngan ukur ngaleos dina ciri khusus séktor; kami ogé ngaliwat pisan patarosan sapertos: "Naon anu ngajantenkeun konsumén konsumén urang bungah?" "Kumaha carana urang tiasa memicu kahayang pameseran konsumen akhir?" Ieu anu bakal kami laksanakeun sareng anjeun. Ieu kumaha kami ngarobah proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Penderitaan nyata tina klien anyar urang di sakumna dunya

Penderitaan nyata tina klien anyar urang di sakumna dunya

Eupan balik nyata ti klien panganyarna di sakumna dunya.Kami mangrupikeun sumber perabotan imah Amérika Kalayan produk anu berkualitas tinggi sareng jasa anu pikaresepeun, produk kami katutup dina unggal pojok dunya.Seueur palayanan anu ngagaleuh perabot ti pabrik kami sareng aranjeunna sapertos parabot kami salaku tanggepan pidéo.Hubungi kami kanggo parabot kai anu langkung seueur.Hubungan: TessTelepon: 0086-76923188817 atanapi Mobile: 0086-1392552570Website: www.goodwinsfs.com
Klién Moodwin Diape dina Tahitaan sorangan anu masihan tanggapan

Klién Moodwin Diape dina Tahitaan sorangan anu masihan tanggapan

Video nyata sareng tanggapan ti klien kami. Anjeunna resep parabotan urang.Desain perabot anu sayogi.Punten wartosan kami kanggo parabot kai anu langkung seueur.Hubungan: TessTelepon: 0086-76923188817 atanapi Mobile: 0086-1392552570Website: www.goodwinsfs.com
Méja kopi profésional dina sénsor paméran urang

Méja kopi profésional dina sénsor paméran urang

Pilih perabot kai anu saé anu saé pikeun (ruang tamu anjeun / pangkeng / kamar makan / jsb). Pilih tina desain anu béda sareng tambahkeun kana buah kamar anjeun. Warung online.Hubungi kami kanggo inpo perabotan jempol anu langkung seueur.Hubungan: TessTelepon: 0086-76923188817 atanapi Mobile: 0086-1392552570
Perabot Woodwin Moal Mading Waning Tetep di pabrik klién urang

Perabot Woodwin Moal Mading Waning Tetep di pabrik klién urang

Parabot Goodwin mangrupikeun super kai 20 taun pangalaman ékspor. Kalayan produk anu berkualitas tinggi sareng jasa anu pikaresepeun, produk kami katutup dina unggal pojok dunya.Kami produsén Perabot Amérika Klasik di Cina, Goodwin mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Hubungi kami pikeun langkung seueur titik anu langkung ageung.Hubungan: TessTelepon: 0086-76923188817 atanapi Mobile: 0086-1392552570Website: www.goodwinsfs.com
TENTANG KAMI
Dongguan Goodwin Mebel Co., Ltd.
Dongguan Goodwin Mebel Co., Ltd didirikeun taun 2001, tempatna di Houjie, Dongguan, kota pabrikan anu kawéntar di Tiongkok, legana 120.000 méter pasagi. Kami difokuskeun high-end gaya Amerika solid furnitur kai, sareng komitmen kana desain, produksi sareng penjualan perabotan hotél / bumi.
Ayeuna, urang gaduh langkung ti 580 karyawan, kalebet ampir 100 rékayasa sareng manajemén téknis dina sababaraha tingkatan. Tim desain sareng tim jasa anu luhung, taat kana kaunggulan kualitas produk sareng ngudag karajinan anu sampurna. Salaku pabrik jati propésional, kami damel kerjasama sareng seueur perusahaan domestik terkenal sapertos Sheraton, Shangri-La, InterContinental, Marriott, Ritz Carlton, sareng sajabana. Produk kami dijual di panjuru dunya, utamina di Rusia, Ukraina, Lituania , Bulgaria, Perancis, Dubai sareng seueur nagara sanés. Sadaya klien sugema ku kualitas urang.
Goodwin Mebel taat kana konsép pamekaran berkelanjutan, tujuanna pikeun nyayogikeun jalma-jalma jati kualitas luhur sareng kahirupan anu elegan. Kami yakin yén kualitas produk kami sareng gaya tiasa nyumponan sarat anjeun. Sambut pisan sadayana dealer bisnis internasional pikeun ngahubungi kami sareng nganjang ka pabrik kami!
BISA NGARUU KA URANG
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese