Méwah modéris mangrupikeun kasenian, Waktos nyaksian parasaan anu sajati!

Bahasa
PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na. Produk kami sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularisasi sareng aplikasi.
MACA DEUI
GH43

GH43

GH43
2020/11/06
GH55

GH55

GH55
2020/11/06
GH59

GH59

GH59
2020/11/06
GF47

GF47

GF47
2020/11/20
LAYANAN
Jasa kustomisasi pikeun syarat unik atanapi nangtang.
1. Panilitian: Konsumén nyaritakeun faktor formulir anu dipikahoyong, spésifikasi kinerja, siklus hirup, sareng sarat matuh.
2. Desain: Tim desain kalibet ti mimiti proyék pikeun mastikeun produk rancang khusus anu cocog pikeun kabutuhan klien ..
3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyayogikeun struktur kualitas luhur, urang ngajaga épéktip& Sistem Manajemen Mutu éfisién.
4. Produksi Massa: Sakali prototipe parantos disahkeun pikeun desain dina hal bentuk, fungsi, sareng paménta, produksi mangrupikeun tahap salajengna.
5. Urang tiasa ngatur angkot kanggo mesen - naha ngalangkungan jasa antarpasar kami sorangan, panyadia sanés atanapi kombinasi duanana.
KASUS
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu ngan ukur ngaleos dina ciri khusus séktor; kami ogé ngaliwat pisan patarosan sapertos: "Naon anu ngajantenkeun konsumén konsumén urang bungah?" "Kumaha carana urang tiasa memicu kahayang pameseran konsumen akhir?" Ieu anu bakal kami laksanakeun sareng anjeun. Ieu kumaha kami ngarobah proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Gambar asli villa Wuhan

Gambar asli villa Wuhan

Gambar asli villa Wuhan
2020/10/29
Gambar asli Sanya Fuli Bay Castle Hotel

Gambar asli Sanya Fuli Bay Castle Hotel

Gambar asli Sanya Fuli Bay Castle Hotel
2020/10/29
Tampilan nyata Villa réngsé

Tampilan nyata Villa réngsé

Tampilan nyata Villa réngsé
2020/10/29
Villa Rengse

Villa Rengse

Villa Rengse
2020/10/29
TENTANG KAMI
Dongguan Goodwin Mebel Co., Ltd.
Dongguan Goodwin Mebel Co., Ltd didirikeun taun 2001, tempatna di Houjie, Dongguan, kota pabrikan anu kawéntar di Tiongkok, legana 120.000 méter pasagi. Kami difokuskeun high-end gaya Amerika solid furnitur kai, sareng komitmen kana desain, produksi sareng penjualan perabotan hotél / bumi.
Ayeuna, urang gaduh langkung ti 580 karyawan, kalebet ampir 100 rékayasa sareng manajemén téknis dina sababaraha tingkatan. Tim desain sareng tim jasa anu luhung, taat kana kaunggulan kualitas produk sareng ngudag karajinan anu sampurna. Salaku pabrik jati propésional, kami damel kerjasama sareng seueur perusahaan domestik terkenal sapertos Sheraton, Shangri-La, InterContinental, Marriott, Ritz Carlton, sareng sajabana. Produk kami dijual di panjuru dunya, utamina di Rusia, Ukraina, Lituania , Bulgaria, Perancis, Dubai sareng seueur nagara sanés. Sadaya klien sugema ku kualitas urang.
Goodwin Mebel taat kana konsép pamekaran berkelanjutan, tujuanna pikeun nyayogikeun jalma-jalma jati kualitas luhur sareng kahirupan anu elegan. Kami yakin yén kualitas produk kami sareng gaya tiasa nyumponan sarat anjeun. Sambut pisan sadayana dealer bisnis internasional pikeun ngahubungi kami sareng nganjang ka pabrik kami!
BISA NGARUU KA URANG
Gantelkeun:
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese